Tuesday, November 30, 2010

T-Shirt Terbaru Keicarmania

T-Shirt keicarmania terbaru! Hasil kerja terbaru dari aku. Alhamdulillah, t-shirt ni mendapat sambutan hangat dari maniax-maniax seluruh semenanjung dan juga dari sabah. Pada yang tak sempat untuk tempahan first batch, jangan risau, tempahan untuk 2nd batch dah pun dibuka.. Sedikit cerita pasal t-shirt nie. Diadaptasi daripada t-shirt college kat US nuu.. Kenapa? sebab simple, x serabut dan lain dari t-shirt kelab2 kereta yang lain.. Pemilihan warna hitam, putih dan oren diambil dari warna asal logo keicarmania. Ok la.. rasenye sampai sini je.. adiosss..
Gambar kawan2 aku time hari penyerahan t-shirt..



Gambar: Credit to Mr. He-Man (facebook)

1 comments:

Blacktazz77 said...

wlaupun simple broo..tp logo kcarmania tu yg mahal..nice

Post a Comment