Monday, August 18, 2008

Konvokesyen UniKL 2008

yes! yes! hari yang aku nanti2kan tibe jugak akhir nyer.. setelah 3 tahun bertungkus lumus dalam bidang ilmu, akhirnye aku dah dapat diploma.. best sangat2! rasa bangga bile name aku dipanggil untuk amek diploma.. aku hadiahkan sume ni pada ayah ngan mama. trima kasih atas segala pengorbanan yang ayah ngan mama dah buat untuk masa depan anak sulung nyer nieh.. hehehee.. xmau touching2.. hari best nie, kene seronok la.. ni sebahagian gambar yang dapat di upload.. untuk kengkawan aku yang jauh2 tu, send la gambar yang kiter capture hari tu ek.. send kat email aku jer.. harap dapat jumpe korang lagi.. rajin2 turun la KL.. enjoy!


haaaaa... ni diaa.. hahahaa.. segak time photoshoot.. hehe..


sebelum masuk dewan.. tengah tahan kencing nie.. chuak siott.. hehehee..


sumer cover ensem ngan cun.. hehee.. sebahagian dari member2 seperjuanganku..


asyik posing samer je.. bosan weyh..


haaaa.. ni kat bunting..


suasana dalam dewan time konvo.. chuak2.. heheee..


"kami da dapat diploma!!" camtu la jeritan hati kitorang.. hahahaa..

adik aku sempat amek video time aku naik pentas.. nanti aku free, aku upload kat sini.. kesimpulannye, hari ni 1 hari yang paling bermakne dalam hidup aku.. seronok sangat dapat tunaikan kepercayaan yang telah diberikan pada aku.. cumer ade terkilan sikit sebab opah, pakcu ngan inna xdapat datang atas sebab2 yang xdapat dielakkan.. insyaAllah, ade rezeki convo degree nanti sumer ade.. alhamdulillah..
AKU DAH DAPAT DIPLOMA!!!! HAHAHAHAHAHAA.. hip! hip! hhoooraayyyy!!!

1 comments:

Post a Comment